Cele mai mari greşeli de pe site-urile firmelor!

În această epocă a informatizării şi digitalizării orice instituţie ar trebui să aibă o prezenţă online, asigurată în special de un website. Un website asigură creşterea vizibilităţii afacerilor la nivel naţional şi internaţional, facilitează interacţiunea şi comunicarea şi utilizarea eficientă a Internetului, ca mijloc de informare şi formare.

Importanţa imaginii unei firme în mediul online este frecvent ignorată, dar acest lucru nu ar trebui să se întâmple, deoarece chiar prin intermediul website-ului sunt reflectate standardele şi valorile acesteia.

 

Iată care sunt cele mai importante aspecte de care multe firme nu ţin cont online:

Design învechit - distruge prima impresie, deoarece website-ul este primul contact vizual pe care un potenţial client îl are cu afacerea ta;

Lipsa Apelului la Acţiune - (Call to Action) – fără psibilitatea de contactare, comunicare într-o singură direcţie;

Informaţii neactualizate - informaţii vechi, fără relevanţă în prezent;

Fără SEO - optimizarea pe motoarele de căutare este foarte importantă, deoarece poate crea noi oportunităţi de afaceri;

Fără link-uri către Social Media - în prezent este o necesitate pentru o afacere să fie prezentă şi în medile de socializare;

Fără Responsive Design - design adaptat în funcţie de dispozitivul utilizat (tabletă, telefon, laptop) este vital. Navigarea în zilele noastre se face 80% pe dispozitivele mobile, iar site-urile oficiale nu țin cont de acest lucru.

De ce trebuie să ţii cont atunci când ai un website sau când decizi să creezi unul:  

Un plan bun de urmat pentru crearea website-ului;

Utilizează Social Media pentru a deschide noi oportunităţi de afaceri;

Actualizează informaţiile;

Nu uita de SEO.

Acestea sunt doar câteva din aspectele de care echipa noastră de dezvoltatori ține cont în momentul realizării unui site oficial; Poţi afla mai multe dintre aceste aspecte în articolul Standardele noastre pentru realizarea unui website; depinde de tine să optezi pentru un website complex care poate transmite online, într-un mod profesionist, imaginea şi valorile afacerii tale.

Dacă ești interesat solicită acum o ofertă pentru un website all inclusive.