Cele mai mari greşeli de pe site-urile firmelor!

În această epocă a informatizării şi digitalizării orice instituţie ar trebui să aibă o prezenţă online, asigurată în special de un website. Un website asigură creşterea vizibilităţii afacerilor la nivel naţional şi internaţional, facilitează interacţiunea şi comunicarea şi utilizarea eficientă a Internetului, ca mijloc de informare şi formare.

Importanţa imaginii unei firme în mediul online este frecvent ignorată, dar acest lucru nu ar trebui să se întâmple, deoarece chiar prin intermediul website-ului sunt reflectate standardele şi valorile acesteia.

detalii
Micile afaceri au nevoie de website?

 

Nu este un secret faptul că a conduce o afacere nu este un lucru uşor şi că lista cu lucrurile de făcut e nesfârşită.

Totuşi, agitaţia şi graba zilnică nu este şi nici nu ar trebui să fie o scuză pentru a împiedica prezenţa online a afacerii tale.

Este fundamental ca afacere ta sa aibă o prezenţă online puternică şi profesională, iar pentru a o obţine ai nevoie de un website care să atragă potenţialii clienţi, care să comunice că eşti un profesionist şi că serviciile şi produsele pe care le oferi sunt pe măsură.

DETALII
De ce să îmi iau un website JOOMLA ?

Joomla este un Sistem de Management al Conţinutului (CMS), ce oferă posibilitatea de a construi site-uri web şi aplicaţii on-line complexe. 
Atunci când doreşti să achiziţionezi un website, există o mulțime de factori importanți de luat în considerare, cum ar fi designul site-ului, numele domeniului, dar cel mai important factor este alegerea platformei CMS corecte.

În acest articol vom analiza motivele pentru care platforma Joomla este cea mai potrivită pentru a te ajuta la promovarea în mediul on-line:

DETALII
Standardele noastre pentru realizarea unui website

Orice proprietar de afacere îşi doreşte o prezenţă on-line, existând astfel o competiție feroce în toate domeniile. Dacă doreşti ca site-ul să fie popular, vei avea nevoie de o temă inovatoare și atractivă pentru a o sprijini.
Site-urile pe care le propunem au standarde care îţi asigură o prezenţa în mediul online într-o maniera modernă şi profesionistă.

DETALII