Standardele noastre pentru realizarea unui website

Orice proprietar de afacere îşi doreşte o prezenţă on-line, existând astfel o competiție feroce în toate domeniile. Dacă doreşti ca site-ul să fie popular, vei avea nevoie de o temă inovatoare și atractivă pentru a o sprijini.
Site-urile pe care le propunem au standarde care îţi asigură o prezenţa în mediul online într-o maniera modernă şi profesionistă.

 Standarde pentru design:

Nu folosim template-uri gratuite, folosim doar template-uri construite de profesionişti şi experţi în design, acest lucru vă garantează un site bine organizat cu efecte vizuale integrate, creând astfel o atmosferă pe care orice vizitator o va aprecia.

Folosim palete de culori recomandate de specialişti, deoarece aceştia au o cunoaştere aprofundată a teoriei culorilor şi a folosirii acesteia.

Iconiţa favicon este vizibilă în fereastra browserului lângă adresa url şi reprezintă de obicei logotipul în dimensiuni reduse ale firmei. Inserarea unui favicon este importantă pentru orice site web deoarece aduce un plus de profesionalism.

Indiferent de domeniul de activitate al firmei dvs, clientul are nevoie de o interfaţă la care să se raporteze când vine în contact cu afacerea dvs, motiv pentru care tot mai mulţi proprietari de afaceri conştientizează nevoia creării unei identităţi vizuale şi odată cu aceasta a unei sigle care să le reprezinte brandul.

Dorim ca serviciile promovate de dvs să iasă în evidenţă astfel că vă propunem un desing plăcut cu un conținut bine organizat , cu pagini integrate pentru prezentarea serviciilor şi a produselor oferite, pagină de portofoliu, de prezentare a echipei, de testimonial, pagină pentru datele de contact cu hărți Google Maps pentru localizare, motor de căutare internă, etc

Standarde pentru securitate:

Plugin pentru a preveni atacurile pe site-ul dvs. În acest scop, pluginul stochează informații despre încercările de conectare eșuate, astfel încât atunci când se ajunge la un număr configurabil de astfel de încercări de conectare nereușite, adresa IP a atacatorului poate fi blocată. Se pot configura notificările despre conectările nereușite și adresele IP blocate, precum și o întârziere configurabilă (opțional chiar adaptivă) pentru o încercare de conectare nereușită.

 Folosim un plugin care asigură accesul la adresa URL/ a administratorului şi împiedicăm accesul neautorizat la formularul de  autentificare a administratorului.

Autentificare cu 2 factori (2FA), autentificare cu Google, o aplicație care vă permite să generați o parolă de securitate de șase cifre care se schimbă la fiecare 30 de secunde. Pentru a vă conecta la site-ul dvs., va trebui să utilizați numele de utilizator, parola și codul de securitate din șase cifre .

Acronimul HTTPS vine de la „Hyper Text Transfer Protocol Secure„,este un protocol de comunicație destinat transferului de informație pe internet, fiind dezvoltat din necesitatea de a proteja de intruși transferul datelor . Site-urile care utilizează HTTPS sunt criptate. Asta înseamnă că toate informațiile voastre private, cum ar fi informațiile de card de credit, parole și alte informații personale, vor fi păstrate în siguranţă. La accesarea unui site care foloseşte HTTPS, singurii care au acces la informaţiile transmise sunt clientul şi serverul final. 

Folosim plugin special pentru a proteja adresele de email din site, pentru a împiedica citirea datelor de către spambots.

Standarde servicii de optimizare:

Utilizăm incorporarea de Meta tag-uri, deoarece ele transmit motoarelor de cautare "Google, Bing, Yahoo" despre ceea ce conţine o pagina a site-ului (subiectul articolului). Prin adăugarea unor meta tag-uri bine puse la punct site-ul va urca în poziţiile motoarelor de căutare.

Google Analytics este o soluţie web care oferă informaţii complete despre traficul site-ului tău având astfel posibilitatea de a calcula eficienţa strategiilor de marketing adoptate. Sistemul vă pune la dispoziţie unelte care vă informează asupra: surselor de vizită a  site-ului (căutări, alte site-uri, direct etc.), cuvinte cheie folosite în căutarea site-ului şi alte statistici complete.

 Adăugând frecvent conţinut în site este important ca Google să viziteze frecvent paginile pentru a face noile indexări şi a vedea modificările aduse. Google Webmaster Tools este o aplicaţie Google, pusă la dispoziţia oricărui proprietar al unui site, care doreşte să îmbunătăţească performanţele  acestuia şi să descopere eventuale probleme legate de erori apărute în site, dacă site-ul este virusat, dacă există pagini care nu poti fi accesate, erori de server etc. În cont vezi informaţii despre activitatea boţilor de la Google asupra site-ului, pagini accesate de aceştia, cantitatea de informaţie descarcată de google şi durata de descărcare a unei pagini.

 Motoarele de căutare, utilizează programe (spider) pentru a căuta şi indexa site-urile noi. O dată gasit site-ul, aceste programe urmează link-urile pentru a aduna informaţii despre el şi despre conţinutul său. Prin utilizarea unui site map, motoarele de căutare vor reuşi să indexeze mai repede, mai bine şi mai complet site-ul d-voastră.