Micile afaceri au nevoie de website?

 

Nu este un secret faptul că a conduce o afacere nu este un lucru uşor şi că lista cu lucrurile de făcut e nesfârşită.

Totuşi, agitaţia şi graba zilnică nu este şi nici nu ar trebui să fie o scuză pentru a împiedica prezenţa online a afacerii tale.

Este fundamental ca afacere ta sa aibă o prezenţă online puternică şi profesională, iar pentru a o obţine ai nevoie de un website care să atragă potenţialii clienţi, care să comunice că eşti un profesionist şi că serviciile şi produsele pe care le oferi sunt pe măsură.

Ştiind că un website puternic este un prim pas în această direcţie aceste cinci motive te ajută să înţelegi şi mai bine importanţa acestuia:

Vizibilitate online

Consumatorii utilizează internetul pentru fiecare produs sau serviciu pe care vor să-l caute şi să-l cerceteze. Fie că vor să găsească un loc unde sa mănânce, fie că au nevoie de cea mai apropiată companie de tractare sau de o pereche nouă de papuci, consumatorii o să deschidă telefonul, tableta sau laptopul şi o să caute pe web ceea ce au nevoie. Dacă afacerea ta nu este online cu un website acei potenţiali clienţi nu pot să te găsească pentru a-ţi achiziţiona şi utiliza produsul sau serviciile.

Mai mulţi potenţiali clienţi
Cu un website se crează vizibilitate online, astfel, poţi fi găsit de oameni din afara zonei fizice a magazinului sau chiar a ţării. De asemenea, poziţionarea website-ului în online te ajută la promovarea brandului afacerii tale şi la crearea notorietăţii.

Asigură un serviciu clienţi favorabil
Având un website care funcţionează eficient le permiţi clienţilor să găsească informaţii despre afacerea ta în timp real. Fiind capabili să găsească informaţii exact în momentul în care au nevoie de ele asigură calitatea serviciului oferit şi creşte satisfacţia acestora. Acest lucru duce la o poziţionare mai bună a website-ului tău pe motoarele de căutare şi sporeşte productivitatea afacerii prin câştigarea mai multor clienţi.

Creştere şi prosperitate faţă de concurenţă
Ca afacere mică să ai un website este crucial pentru a rezista şi a fi în faţa concurenţei. Neavând un website îţi ajuţi concurenţa, deoarece dacă clienţii caută produse şi servicii pe care tu le ai dar nu ai un website să le promovezi există o şansă foarte mare să se direcţioneze către competitorii tăi prezenţi în mediul online.

Crează credibilitate afacerii tale
Consumatorii care utilizează internetul pentru informaţii referitoare la produsele şi serviciile utilizate vor să vadă că ai un website. Fiind capabil să direcţionezi clienţii şi potenţialii clienţi spre un website le comunică faptul că deţii o afacere serioasă şi astfel creezi credibilitate.
Neavând un website împiedici oamenii să găsească mai multe informaţii referitoare la afacerea ta şi la produsele şi serviciile furnizate.

Concluzia ar fi că un website este vital în special în această eră a tehnologiei în care trăim. Având un website îţi asiguri prezenţa şi vizibilitatea online de care ai nevoie pentru a ajunge la potenţialii clienţi.

Sfatul nostru: Nu rămâne în anonimat! Lasă-ne să te ajutăm şi să-ţi construim un website profesional şi vizibil pe motoarele de căutare ca să fii acolo unde sunt şi clienţii tăi...ONLINE.